Здравейте и добре дошли в Лу Дизайн - студио за уеб дизайн и програмиране

Понякога ми е било много интересно как с една клавиатура може да се направят толкова различни неща?!? :)

Lu Design

Ползване на joomla и wordpress

Използване на готови модули за по - бързо и по - достъпно изпълнение на поръчки на клиенти.Приемливи цени.

Lu Design

Създаванее на нови модули във вече съществуващи сайтове

СМС известяване , гласуване, форуми, добавяне на нови пощенски сървъри...

Lu Design

Създаванее на нови модули във вече съществуващи сайтове

СМС известяване , гласуване, форуми, добавяне на нови пощенски сървъри...

Lu Design

Създаванее на нови модули във вече съществуващи сайтове

СМС известяване , гласуване, форуми, добавяне на нови пощенски сървъри...

Lu Design

Аукциони, онлайн магазини, сайтове за запознанства!

Изработване на сайтове за аукцион, онлайн магазини и запознанства, както чрез използване на шаблони, така и с уникален дизайн!

аукцион онлайн магазин запознанства
ПОРТФОЛИО
Тук ще поставяме линкове към последните проекти изработени от Лу Дизайн:
Business card editor - html редактор на визитки.
business card editor
ВНИМАНИЕ - не е настроен за работа с кирилица (при интерес може да бъде адаптиран)! Редактор на визитки - тук може да направите своята визитка и директно да я отпечатите - в случая се генерира pdf файл с висока резолюция идеално пасващ за печатници.Имайте в предвид, че това е само приложение БЕЗ ДИЗАЙН към него. Приложението е разработено за американска фирма за печатни услуги - www.ultradotmedia.com Изключително удобно за печатници извършващи услуга - печат визитки, имащи онлайн магазин, така наречените "бизнес центрове" и други от бранша.
B & B locator - комбинация между каталог и гео софтуер.
bb locator
www.bb-locator.com e една интересна комбинация между познатите ни сайтове тип "бизнес каталог" и гео софтуер базиран на гугъл мапс. Iphone,blackberry и woby съвместимост. Отново проект извън БГ, който се очертава да продължи да се разработва с месеци.
Още една страница на турския колега Gökhan Eryaman.
another page
Тъй като проекта не е публикуван, качвам непълната версия на сайта - работят само about и project от менюто. Може да се видят интересни галерии, приложение "акордеон" изцяло написано за този сайт и други екстри.
Kachoom.com - Battle Of The Brand.
kachoom.com
Много забавна страница свързана с YouTube. За да може да й се насладите трябва да имате последната версия на браузера си, иначе ще бъдете редиректнати към версия за стари браузери, в която няма нищо интересно... Тук може да се видят ефекти като - ЗАРЯ за победитела, наказанието на тълпата - счупване на екрана с камъни за победения и други такива атракции.
Заглавната страница на професионален фотограф от Канада.
Заглавната страница на професионален фотограф от Канада.
Lending page на професионален фотограф от Канада - дизайн, html 5 изпълнение, специални ефекти.Еднакво добре възприемана, както от всички модерни браузъри, така и на всички платформи - windows, MAC, linux, iphone, android и т.н. Още една РАЗДВИЖЕНА страница, която НЕ Е ФЛАШ.
Сайт на колегата дизайнер от Турция Gökhan Eryaman - реклама на ресторант в Истанбул.
сайт на турски ресторант
Този уникален дизайн, който виждате на колегата, дойде при нас с молба да бъде "съживен". Предизвикателство за всеки един html сайт. На една единствена страница има снимки с обем над 7Mb. Нещо с което дори флаш апликациите не могат да се справят без прелоудър. Но ние намерихме друго, много по - елегантно решение на въпроса. Разгледайте и се насладете - реалните снимки и надписи не са въведени все още, но това няма да е проблем за Вас!
Модерен брояч / часовник.
В няколко нови (определено добри) сайтове може да се види такъв тип брояч/часовник. Имитацията на механичен брояч е много реална. Постарахме се да имитираме до край механичната природа на аналоговия му събрат! Всякакви възможности - от обратно броене и часовник до измерване на всякакви времеви интервали. В момента е нагласен на 1/2 секунда. Прекрасна декорация за всеки сайт!
Видео система за онлайн наблюдение на далечни обекти - поръчител Гранд Аларм Русе.
сайт на Гранд алармсайт на Гранд алармсайт на Гранд аларм
Това трябваше да бъде малко приложение, което в процес на работа прерастна в сайт, който е със завидна сложност на изпълнение и ще бъде доизграждан на етапи вероятно още дълъг период от време... Сайтът е само за потребители на фирмата и съответно за съжаление не може да бъде разледан подробно. Клиентите на Гранд Аларм имат възможност след монтиране на камера да се включат към тази система, която автоматично записва видео от наблюдаваните обекти, като прави превю на файловете и ги сортира по дата и час на постъпване. Техническите изисквания към хостинга са специфични - ffmpeg, multiple ftp accounts... Към сайта има подробен админ панел за управление на системата. Неприятна изненада е, че всички клиенти ще бъдат извън България... за пореден път няма да може да се възползваме от нещо полезно...
Сайт на АТЛАНТ ЛТ ЕООД ® - транспортни и товаро-разтоварни услуги.
сайт на атлант лт
Това е сайтът, който направихме на водещата фирма в бранша товаро-разтоварни услуги и транспорт в гр. Пловдив. В случай, че имате нужда не се колебайте да използвайте услугите на "Атлант ЛТ" ЕООД! Сайтът се отличава значително от сходните по тематика, най-вече поради чувството за хумор на собственика на фирмата, което нямаше как да не рефлектира върху продукта! Погледнете и ще разберете веднага за какво става въпрос.
Модул за онлайн проба на различни модели очила.
Поръчител Полар Мода ЕООД
Модул за онлайн проба на различни модели очила
Изключително удобно решение за всички онези, които притежават сайтове за очила или евентуално желаят да си купят такива. Обособено като отделен модул, позволява пробването на всички очила от сайта, като позволява ъплоуд на собствена снимка на мерещият или снемането му с камерата на компютъра.Можете да погледнете демото на снимката и при интерес да се свържете с нас тук .
Готов изцяло наш, БЪЛГАРСКИ онлайн магазин, наречен SMARTSHOPBG.
SMARTSHOPBG онлайн магазин от Лу Дизайн
Пред Вас е последната разработка на Лу Дизайн - изцяло наш, БЪЛГАРСКИ онлайн магазин, наречен smartshopbg. Край на мъките с чужди системи, постоянното търсене на модули, които не съществуват, проблемите със стандартите извън БГ и нашите - доставки, валути и мн други.Разплащанията в смартшоп са изцяло съобразени с БГ стандарта, може да се използва както наложен платеж, така и epay.bg , а в случай на нужда може да се закупува с ДЕБИТНА или кредитна карта.
www.vzemime.net - Сайт за запознанства.
www.vzemime.net - Сайт за запознанства от Лу Дизайн
Това е ... или по точно беше сайт за запознанства с доста сложен енджин и големи изисквания към хоста. Вероятно това бе и причината да просъществува толкова кратко, поради незадоволителният брой ВИП клиенти и високата месечна такса сайтът работи около половин година и бе спрян...За съжаление не разполагаме с работещо демо в момента.
Онлайн видео чат към www.vzemime.net .
www.vzemime.net - видеочат от Лу Дизайн
Видеочат към същият сайт използващ флашкомс. За съжаление чатът също не може да бъде показан.
Тест портал на Лу Дизайн www.testbg.net
www.testbg.net - Тест портал на Лу Дизайн
Отново един обширен сайт, който този път е наша собственост и като такава се работи само в свободните промеждутъци...които напоследък никакви ги няма, но все пак всички се надяваме някой ден (по - скоро) да бъде готов!.
hard work
Сайтът в момента е в процес на рестайлинг, моля посететени ни скоро за проектите по които е работено...